Nakon retuširane fotografije novi skandal prijeti kraljevskoj porodici!

GS
Foto: Facebook

Nakon što se svijet bavi retuširanom fotografijom koju je princeza od Velsa Kejt Midlton objavila na svom zvaničnom profilu prije skoro sedam dana, i kasnije se izvinila zbog toga, sada se pod lupom javnosti našla još jedna fotografija britanske kraljevske porodice.

Naime, na fotografiji, objavljenoj prošlog aprila, nalazi se pokojna kraljica Elizabeta II i njeni unuci i praunuci.

Kako je Kensingtonska palata objavila, fotografiju je snimila princeza od Velsa godinu dana ranije u dvorcu Balmoral, kraljičinom omiljenom domu.

Sada su i mediji i korisnici društvenih mreža na ovoj fotografiji pronašli jasne znakove “promjena, adaptacija i manipulacija”, navode britanski mediji. Novine Observer pišu o nekoliko znakova da je fotografija digitalno izmijenjena.

Na primjer, izgleda da je glava princa Luisa, najmlađeg djeteta princa i princeze od Velsa, pomaknuta i ponovo umetnuta u fotografiju, dok se čini da je kosa kraljičine praunuke Mije kopirana a zatim zalijepljena. Kažu da je promijenjen čak i uzorak na sofi, Luisova košulji i šara na ćebetu koji pokriva kraljičina koljena.

Neki se pitaju da li je pokojna kraljica uopšte pozirala sa svojim unucima i praunucima, prenosi N1.

 

Did the late Queen ever pose with her grandchildren and great-grandchildren? Seems like no. This photo, taken by Kate Middleton, was edited at least in 9 places. Now the mass media are reporting about it too.
A little thread pic.twitter.com/Sx9XjOBr1J

— Katerina (@Le__Katerina) March 17, 2024

I don't understand how could anyone make such poor photoshop? pic.twitter.com/S4XsLKB61o

— Katerina (@Le__Katerina) March 17, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana