"Najmoćnija fotografija ikada"

Agencije
"Najmoćnija fotografija ikada"

Nakon pokušaja atentata na mitingu u Pensilvaniji, Donald Tramp je fotografisan sa podignutom pesnicom, što je mnogima poslužilo kao simbol njegove nepokolebljivosti i borbenosti.

Ova fotografija brzo je postala viralna i mnogi je smatraju jednom od najupečatljivijih ikada zabilježenih.

Fotografija prikazuje Trampa, sa licem djelimično prekrivenim krvlju od rane na uvu, kako podiže pesnicu u znak pobjede i otpora prema njegovim neprijateljima.

Ovaj čin izazvao je erupciju oduševljenja i podrške njegovih pristalica, koji su ovaj gest vidjeli kao znak njegove snage i odlučnosti uprkos prijetnjama i nasilju.

Mnogi analitičari i medijski komentatori istakli su da je ovaj trenutak savršeno uhvatio suštinu Trampove ličnosti i njegove sposobnosti da inspiriše svoje pristalice, čak i u najtežim trenucima, samim tim, mnogi smatraju da je ova fotografija sigurna karta za pobjedu na predstojećim izborima za Donalda Trampa.

Fotografija je takođe izazvala debatu na društvenim mrežama, gdje su mišljenja podijeljena između onih koji ovu sliku vide kao simbol herojstva i onih koji je kritikuju kao teatralnu i manipulativnu.

A mnogi su iskoristili sitaciju da se našale na račun Donalda Trampa i njegove nepokolebljivosti i istrajnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana