„Moja kćerka je kidnapovana, silovana i ubijena”: Otac Anastasije (27) čije je tijelo pronađeno na grčkom ostrvu

GS
„Moja kćerka je kidnapovana, silovana i ubijena”: Otac Anastasije (27) čije je tijelo pronađeno na grčkom ostrvu

Otac Anastasije, čije je tijelo pronađeno na grčkom ostrvu, kaže da ne sumnja da je njegova 27-godišnja kćerka kidnapovana, silovana, a potom i ubijena.

Andrej Rubinski je opisao svoju kćerku kao „dobru djevojku, iako nepromišljenu”.

- Mislila je da su svi ljubazni. Ujutro me nazvala supruga i rekla da će ići sa Mihalom, Anastasijinim prijateljem, da identifikuju tijelo. Saznali smo da je njeno tijelo u užasnom stanju, već šest dana na vrućini. Prvobitno je identifikacija trebala biti obavljena juče, ali su možda htjeli da prvo pravilno pripreme beživotno tijelo kako moja supruga ne bi pala u šok - rekao otac ubijene devojke.

On je naveo da sumnja da je njegova kćerka ubijena te noći, s ponedeljka na utorak.

- Bila je prelijepa djevojka. Prvo sam mislio da je odvedena u bordel. Ali onda, kada je 32-godišnji zatvorenik objasnio policiji da se dobrovoljno sastao s njom i potom je napustio, znao sam da se to ne može dobro završiti - kaže otac 27-godišnjakinje.

Kada je njegova supruga u petak odletjela u Grčku, već je imao loš predosjećaj.

- Prevarili su je, očigledno su čekali da padne noć. Možda su joj u nekoliko sati koje je provela s njima stavili nešto u piće. Kada je nazvala svog dečka, rekao je da će neki muškarac doći po nju. Ali umjesto toga odveo ju je do nekog praznog placa. Ostali muškarci koje je upoznala su možda otišli, jer smo čuli da su je i drugi silovali - dodaje otac.

Nema sumnje da je Anastasija kidnapovana, silovana i ubijena, kaže njen otac.

- Na činjenicu da je nestala već nam je u ponedjeljak uveče ukazao njen dečko. Kada je uveče prijavio nestanak policiji, oni su to u početku ignorisali. Tek kada je jedan naš prijatelj intervenisao u ambasadi, nešto je počelo da se pokreće - dodaje Andrej Rubinski.

On je naveo i da je dečko od početka bio uključen u njenu potragu.

- Gledajući snimke sa kamera, zaključili su da je Anastasija viđena kako se sa nekim vozi motociklom. Na osnovu registarskih brojeva bilo je moguće identifikovati ovog muškarca iz Bangladeša - napominje otac 27-godišnjakinje, prenosi Prototema.

Podsjetimo, smrt 27-godišnje Poljakinje na Kosu uzrokovana je davljenjem, navodi se u forenzičkom nalazu koji je već proslijeđen istražnom i tužilačkom organu, dok je njen partner iz Poljske dao dodatni iskaz.

Njeno tijelo je pronađeno u vreći i prekriveno granjem, na samo kilometar od kuće Bangladešanina (32), koji je uhapšen kao glavni osumnjičeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana