Mišel Obama: Nisam mogla da podnesem Baraka 10 godina

GS
Mišel Obama: Nisam mogla da podnesem Baraka 10 godina

LONDON - Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama (58) izjavila je da 10 godina nije mogla da podnese svog supruga, bivšeg američkog predsjednika Baraka Obamu, prenosi Gardijan.

Ona je u intervjuu za televiziju Revolt, u kome je promovisala svoju knjigu, rekla da je briga o kćerkama, dok su bile male, opteretila njihov brak.

- Bilo je 10 godina kada nisam mogla da podnesem svog muža. I pogodite kada se to dogodilo? Kada su djeca bila mala - rekla je Mišel, koja je u braku sa bivšim prvim čovjekom SAD oko 30 godina.

To se događalo, pojasnila je ona, dok je politička karijera Baraka Obame bila u usponu, a ona morala da se brine o njihovim kćerkama Saši i Maliji, koje su u vrijeme kada je Obama prvi put izabran za predsjednika 2009. godine imale 10 i sedam godina, prenosi Tanjug.

Mišel Obama, koja trenutno promoviše knjigu “Svjetlost koju nosimo”, rekla je da sa suprugom nije razgovarala o tome koliko je posla potrebno za odgajanje djece i “kako je to teško čak i kada si ludo zaljubljen u osobu i kada sve ide kako treba”.

- Možete pisati svoje porodične statute i naglas govoriti o svojoj religiji i svojoj filozofiji, ali, u jednom trenutku, prije ili kasnije, gotovo ćete sigurno biti bačeni na koljena, shvatajući da ste, uprkos vašim najboljim i najozbiljnijim naporima, samo marginalno, a ponekad vrlo marginalno, pod kontrolom. Mala djeca, ona su teroristi. Imaju zahtjeve. Oni ne razgovaraju. Oni su loši za komunikaciju. Stalno plaču - rekla je Mišel Obama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana