Meloni objavila fotografiju sa kćerkom i raznježila javnost

GS
Meloni objavila fotografiju sa kćerkom i raznježila javnost

RIM - Premijerka Italije Đorđa Meloni boravila je u SAD-u gdje se sastala sa predsjednikom Bajdenom, a prilikom povratka u Rim na društvenim mrežama objavila je fotografiju iz aviona na kojoj se može vidjeti i njena kćerka.

Meloni je u Vašingtonu obavila jednočasovni razgovor sa Bajdenom, a tokom održavanja sastanka sa njom je sve vrijeme u Bijeloj kući bila i njena kćerka Đinevra. Njen dolazak u Bijelu kuću komentarisao je i Bajden koji je pozvao Meloni da pusti kćerku unutra kako bi je upoznao.

- Mogla si mi reći da dolaziš sa njom. Otac mi je uvijek govorio kako je porodica sve. U porodici sve počinje, u porodici se sve gradi i u porodici se sve završava - rekao je Bajden.

Nakon susreta, Meloni se vratila u Rim, a tokom povratka objavila je i fotografiju na kojoj se može vidjeti u zagrljaju sa kćerkom.

- Ti i ja, suočavamo se sa svijetom ruku pod ruku - napisala je Meloni.

Njena objava izazvala je mnoštvo komentara, a neki od korisnika društvenih mreža napisali su kako je ovo najljepša fotografija koju je Meloni objavila od početka svog mandata.

Inače, ovo nije prvi put da Meloni na sastanke dovodi kćerku te je isto učinila u novembru 2022. godine kada je na sastanak G20 u Indoneziji takođe povela šestogodišnju kćerku.

Njen potez kritikovali su italijanski mediji, a list La Republika objavio je komentar u kojem se pitaju zašto je italijanska premijerka odlučila na sastanak koji traje četiri dana i zahtijeva mentalnu, fizičku i emocionalnu energiju da povede i kćerku.

Vrlo brzo uslijedio je odgovor i Meloni.

- Vi mislite da je vaša stvar kako bi moja kćerka trebala odrastati? Imam pravo da budem majka kakva smatram da trebam biti i imam pravo da učinim sve što mogu za ovaj narod, a da Đinevri ne oduzmem majku. Nadam se da je ovaj odgovor dovoljan da vas navede na to da se počnete baviti relevantnijim pitanjima iz vaše nadležnosti - poručila je premijerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana