Melanija Tramp ne želi ulogu prve dame

Tanjug
Melanija Tramp ne želi ulogu prve dame

VAŠINGTON - Malo je vjerovatno da će supruga bivšeg američkog predsjednika Melanija Tramp ponovo preuzeti ulogu prve dame ukoliko Donald Tramp ponovo bude izabran za predsjednika, prenio je Independent.

Kako je rekao izvor, slovenačka bivša manekenka sklopila je dogovor sa Trampom da, ukoliko se on vrati u Bijelu kuću u novembru, ona "neće morati da bude na dužnosti prve dame 24 sata sedam dana u nedjelji".

Ona vjeruje da može biti "istovremeno može da bude i majka i prva dama".

Umjesto stalnih obaveza kao supruga predsjednika, Melanija Tramp planira da svoje vrijeme rasporedi između Vašingtona i Njujorka, gdje njihov sin Baron Tramp počinje svoje studije na Univerzitetu u Njujorku.

Bivša prva dama rijetko je viđana u javnosti otkako je napustila Bijelu kuću u januaru 2021. i, kako ističu mediji, odlučila je da ne učestvuje u skupovima i kampanjama sa svojim suprugom.

Na pitanje o odsustvu svoje supruge u februaru, Tramp je voditeljki Foks njuza Lori Ingrem rekao da je njegova supruga fokusirana na svoju porodicu.

-Znate, mnoge prve dame bi željele da budu svuda. One se ljute na svog muža jer ih ne predstavlja javnosti. Da nisam predstavio Melaniju, bila bi veoma srećna zbog toga. Ona je jednostavno drugačija vrsta osobe - kazao je Tramp.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana