Manekenka otkrila jezive detalje iz harema saudijskog trgovca oružjem

GS
Foto: Printscreen

Bivša manekenka Džil Dot živela je u haremu saudijskog trgovca oružjem kao jedna od njegovih 11 "žena za uživanje". U emisiji "60 minutes" voditelja sprskih korijena Pitera Stefanovića otkrila je jezive detalje - poruka na ruci ispisana krvlju je samo dio toga.

Džil Dot koja je poznata kao manekenka sa stranica "Voga", borila se sa poremećajem u ishrani kada je 1980. u Monaku srela Adnana Kašogija, piše news.com.au.

“Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog, zabavnog čoveka, kao što je Adnan. Da, bio je veoma bogat, ali je na neki način njegova snaga imala i svoju miroljubivu stranu. Polako sam padala na njegove čari", ispričala je Džil Dot i iznela sledeće detalje:

"Povukao me je za rukav i napisao: "Volim te". Pomislila sam: "O moj bože, pa to je krv. Bila sam pomalo šokirana. Ali mislila sam da je to jako smešno i slatko u isto vreme".

Gostujući u emisiji Channel Nine rekla je da je ubrzo postala jedna od njegovih 11 žena u haremu, što je dozvoljeno zakonom u Saudijskoj Arabiji, kao i da sebe nikada nije posmatrala kao prostituku.

Ona je u svojim memoarima ""The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within"  otkrila: "U tom trenutku postajem članica Adnanova harema, menjajući se sa drugim ženama u seksu sa muškarcem kog volim. Rekao mi je: "Želim da brinem o tebi. Želim da sklopimo petogodišnji ugovor". Dodala je da je on bio "veliki ljubavnik".

"Plaćao modnim agencijama da bi spavao sa modelima"

"Imao je komleks sa nekoliko apartmana... nekoliko različitih kućica. Imao sam svoju kuću, a Adnanova vikendica ili Adnanova kuća ili deo imanja bili su privatni. Viđala sam se sa njim u njegovoj kući ili u kući gde sam ja boravila", nastavila je.

Džil vjeruje da je Kašogi plaćao ogromne svote novca modnim agencijama kako bi spavao sa modelima, prelepim mladim ženama koje su dolazile na njegove zabave i koje su spavale ili sa njim ili sa njegovim prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana