Ludi provod zamjenice britanskog premijera na Ibici izazvao talas kritika (VIDEO)

Agencije
Ludi provod zamjenice britanskog premijera na Ibici izazvao talas kritika (VIDEO)

LONDON – Angela Rajner, političarka Laburističke stranke i zamjenica britanskog premijera Kira Starmera, odgovorila je na kritike javnosti nakon što je prošlog mjeseca snimljena kako se zabavlja na Ibici.

U avgustu je objavljen snimak na kome Angela Rajner stoji za DJ pultom s australijskim DJ-em i producentom Fišerom, plešući na remiks pjesme "Somebody That I Used To Know" od Gotyea.

Dok su je mnogi branili, neki su izrazili nezadovoljstvo, a posebno oštra bila je bivša konzervativna zastupnica Nadin Doris.

Ona je za Daily Mail komentarisala: Angela je ovo jako loše procjenila, to je krajnje nezrelo – misliti da je prihvatljivo zabavljati se kao da je 1999. godina dok je ona zamjenica premijera.

U razgovoru za Sky News Angela Rajner objasnila je da je bila na godišnjem odmoru.

- Svoj posao shvatam vrlo ozbiljno. Stalno sam u parlamentu, radim ono što treba i nastaviću to da radim. Svi treba da se odmorimo i opustimo. Ali svoj posao shvatam ozbiljno i volim da govorim o tome šta radim kako bih pomogla drugima.

- Kritike na račun mog plesanja su subjektivne. Dolazim iz radničke klase i volim da plešem. Volim plesnu muziku, dodala je.

Takođe je govorila o svom prijateljstvu s DJ Fišerom, kojeg poznaje nekoliko godina, i opisala ga kao "stvarno sjajnog tipa", prenosi B92.

 

"Yes, I'm working class - I like a dance, I like dance music."@AngelaRayner and @KayBurley discuss the reaction to the video of the deputy prime minister dancing in Ibiza.https://t.co/xItZsH7tea

Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/qFFRgX3SBJ

— Sky News (@SkyNews) September 5, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana