Lara Tramp: Amerikanci bi mogli večeras da vide drugačiju verziju Donalda Trampa

Tanjug
Foto: Tanjug

NjUJORK - Kopredsjedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide “drugačiju verziju” bivšeg predsjednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu.

“Mislim da ćete možda večeras vidjeti malo drugačiju verziju Donalda Trampa, možda malo mekšu verziju od one koju su možda neki ljudi kod kuće vidjeli u prošlosti”, rekla je ona za CBS.

Prema njenim riječima, možda im to omogući da se otvore za ono što on govori.

Lara Tramp, koja je udata za sina bivšeg predsjednika Erika, rekla je da je njen svekar prepravio svoj govor nakon atentata, kao što je rekla da je to uradila i ona na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji ranije ove nedelje.

“Mislim da ne možete da prođete kroz ono kroz šta je on prošao u subotu, kroz iskustvo blizu smrti, a da ne izađete pod uticajem”, rekla je ona.

Ona je istakla da smatra da je on zaista pod uticajem i da će se to čuti u njegovom govoru večeras.

Lara Tramp je kazala da će Donald Tramp nositi zavoj na uhu tokom večerašnjeg govora i da očekuje da će ga nositi sve dok mu uho potpuno ne zacijeli.

Bivši predsjednik trebalo bi da završi četvorodnevni skup svojim govorom večeras, gdje će zvanično prihvatiti republikansku predsjedničku nominaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana