Kenedi Mlađi: Mejnstrim mediji me napadaju još više nego Trampa

Tanjug
Kenedi Mlađi: Mejnstrim mediji me napadaju još više nego Trampa

NjUJORK - Robert Kenedi Mlađi, kandidat za predsjednika SAD, izjavio je danas da mejnstrim mediji prema njemu imaju još gori tretman nego prema bivšem predsjedniku Donaldu Trampu.

„Zanimljivo mi je to što sam zaista bio napadan na način koji je bez presedana, još više nego predsjednik Tramp“, rekao je Kenedi, gostujući na Foks njuzu. 

On je kazao da je objavljeno novo istraživanje u kojem se, po njegovim riječima, tvrdi da je njegova popularnost veća od bilo kojeg drugog kandidata za predsjednika. 

„Amerikanci nekako čuju ono što ja govorim“, rekao je Kenedi, koji je član Demokratske stranke, kao i aktuelni predsjednik Džozef Bajden. 

Kenedi mlađi je naveo da bi njegov rejting trebalo da bude mnogo lošiji, ako bi birači vjerovali u ono što o njemu pišu mejnstrim mediji. 

„Ako bih vjerovao u stvari koje su o meni pisane u novinama i objavljene na mejnstrim sajtovima, definitivno ne bih glasao za sebe. Mislio bih da sam odvratna osoba“, rekao je Kenedi. 

Istraživanja javnog mnijenja pokazuju da je Kenedijev rejting, uprkos medijskim napadima, ostao stabilan otkako je pokrenuo predsjedničku kandidaturu, piše Foks njuz. 

Najnovija anketa ove konzervativne američke televizije pokazala je da bi Kenedi ima podršku 16 posto glasača Demokratske stranke. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana