Kako je „Milton“ u potpunosti razorio stadion (FOTO, VIDEO)

GS
Kako je „Milton“ u potpunosti razorio stadion (FOTO, VIDEO)

TAMPA BEJ - Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako uragan „Milton“ uništava stadion na Floridi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Radi se o stadionu Tropikana Fild, koji se koristi za najrazličitije sportske manifestacije i igraju se brojni sportovi, ali je primarno namijenjen bejzbol ekipi Tampa Bej Rejsa.

Tropikana Fild je relativno mlad i moderan stadion, izgrađen 1990. godine, ali i renoviran 2014. godine. Međutim, novo renoviranje biće mu i više nego neophodno nakon što je u potpunosti uništen tokom uragana „Milton“ koji je potresao ovu jugoistočnu saveznu američku državu, prenosi Kliks.

Uragan je tokom najjačeg naleta potpuno uništio krov stadiona i odnio ga, a jezivi snimci objavljeni su na društvenim mrežama. Ono što je zanimljivo, jeste da je stadion predviđen da izdrži nalete vjetra do 300 kilometara na čas ali je uništen tokom naleta od 195 km/h.

U međuvremenu, otkazana je i utakmica NBA predsezone između Orlando Medžika i Nju Orleans Pelikansa zbog uragana „Milto“n. Trener Orlando Medžika rekao je kako "uvijek postoje veće stvari od košarke i da je najvažnije sačuvati svoje i živote najbližih".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana