Incident pred meč Zvezde i Bodea: Navijač iz Srbije uhapšen

Telegraf
Incident pred meč Zvezde i Bodea: Navijač iz Srbije uhapšen

Pred večerašnji meč između norveškog Bodea i Crvene zvezde viđene su i manje nemile scene na ulicama ovog gradića. Epilog svega je da je jedan navijač iz Srbije priveden nakon napada i pokušaja bjekstva.

Kako prenosi norveški Dagbladet, sve se odigralo negdje oko tri časa popodne, kada je prema izvještajima norveške policije jedan navijač iz Srbije udario vozača automobila.

- Vozač iz automobila je vjerovatno gledao ka navijaču, što se ovome nije dopalo, ali nije bilo nikakve provokacije sa njegove strane - rekao je operativni menadžer Johansen.

Riječ je o osobi u dvadesetim godinama, koja je otvorila vrata automobila i pesnicom udarila osobu koja je bila unutra. Potom se vratila u fast-fud restoran, a zatim udarila još jednog zaposlenog, prije nego što je odatle istjerana.

- Pokušao je da pobjegne tokom hapšenja i da udari policijskog službenika - nadovezao se Johansen.

Policija ga je privela i zadržala.

- On neće moći da gleda meč večeras. Potom će biti donijeta odluka da li će biti zadržan ili vraćen nazad sa navijačima večeras za Srbiju čarterom.

Let navijača Zvezde natrag za Srbiju je večeras u 00.45 časova sa aerodroma "Bodo".

- Na avioprevozniku je da li će da prijave sve incidente koji su se desili tokom samog leta na putu za Norvešku - zaključio je operativni menadžer policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana