Glumci Holivuda o izborima u SAD: Sve je na kocki!

Tanjug
Glumci Holivuda o izborima u SAD: Sve je na kocki!

FILADELFIJA - Glumci Robert de Niro i Leonardo Dikaprio bili su među zvijezdama Holivuda koji su na skupu podrške u Filadelfiji podržali kandidatkinju demokrata na predsjedničkim izborima Kamalu Haris.

Obraćajući se prisutnima, Robert De Niro je istakao važnost svakog glasa i pozvao birače da se ne drže po strani, prenio je CBS News.

De Niro je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo kandidatom republikanaca na predsjedničkim izborima Donaldom Trampom, koristeći oštre izraze.

On je pozvao birače da aktivno vode kampanju i motivišu svoje sugrađane u Filadelfiji da zauzmu odgovoran pristup prema izborima.

„Sve, sve je na kocki i sve će biti odlučeno ovdje u Filadelfiji i u ovoj velikoj državi“, rekao je De Niro.

Leonardo Dikaprio je ocijenio stav Kamale Haris o klimatskim promjenama, naglašavajući važnost administracije koja prihvata nauku.

„Hoćemo li imati administraciju koja ne poriče naučne činjenice i koja vjeruje u stav 99 odsto naučne zajednice o klimatskoj krizi izazvanoj ljudskim faktorima? Izbor ne može biti očigledniji, a taj izbor je potpredsjednik Kamala Haris“, rekao je Dikaprio.

Gradonačelnik Filadelfije Šerel Parker, koji je zajedno sa lokalnim liderima organizovao događaj, rekao je da „put do Bijele kuće ide kroz Filadelfiju“, naglašavajući ključnu ulogu Pensilvanije na izborima 2024. godine.

Predsjednički izbori u SAD zakazani su za 5. novembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana