Evakuisani posjetioci Diznilenda: Ogromni zmaj eksplodirao usred predstave VIDEO

GS
Evakuisani posjetioci Diznilenda: Ogromni zmaj eksplodirao usred predstave VIDEO

Ogromni zmaj koji bljuje vatru zapalio se tokom nastupa uživo u Diznilendu u Kaliforniji. Snimci objavljeni na društvenim mrežama prikazuju binu u plamenu i razglas putem kojeg obavještavaju publiku da se predstava ne može nastaviti zbog nepredviđenih okolnosti.

Ljudi su zbog požara evakuisani iz područja u tematskom parku u Anaheimu. Prema izvještaju vatrogasaca, povrijeđenih nema, prenosi Sky News.

Požar je izbio tokom izvođenja predstave Fantasmica, u kojoj se koriste specijalni efekti, najsavremenija projekcija i puno pirotehnike. Tokom predstave Miki Maus je dirigovao scenama iz Diznijevih klasika, poput Aladina i Kralja lavova.

Eksplozija

Zmaj koji predstavlja Diznijevog zlikovca Maleficent je u jednom trenutku bljuvao vatru. Nakon toga je došlo do eksplozije na zmaju, te ga je ogroman plamen cijelog progutao.

Posjetitoci iz nekoliko obližnjih atrakcija evakuisani su zbog gustog dima, saopštio je tematski park. Dodali su da se uzrok požara još istražuje. Slični prizori s vatrom biće obustavljeni u svim tematskim parkovima širom svijeta zbog opreza. 

 

Giant Disneyland dragon catches fire during show forcing parkgoers to flee
pic.twitter.com/3RlayM2iah

— Daily Loud (@DailyLoud) April 24, 2023

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana