Erdoganu pozlilo usred intervjua: “Imao sam jako naporan dan i onda…” VIDEO

GS
Erdoganu pozlilo usred intervjua: “Imao sam jako naporan dan i onda…” VIDEO

Turski predsjednik Redžep Erdogan u utorak je prekinuo televizijski intervju uživo nakon čega se vratio i izvinio, objasnivši da je imao kratkotrajne želučane tegobe.

Šezdesetdevetogodišnji turski lider u utorak je održao tri predizborna govora uoči parlamentarnih i predsjedničkih izbora 14. maja. Veče je trebao zaključiti intervjuom uživo za Ulke TV i Kanal 7. Međutim, njegovo pojavljivanje na televiziji kasnilo je više od 90 minuta, a zatim prekinuto usred razgovora deset minuta nakon početka emisije.

Kamera se zatresla, a novinar koji je postavljao pitanje ustao je sa stolice kad je prenos prekinut. Iza kamere čuo se neidentifikovani glas kako uzdiše. Erdogan se vratio oko 15 minuta kasnije i izvinio se, te objasnio da mu je pozlilo.

- Juče i danas su bili naporni dani. Zbog toga sam dobio želučanu virozu. U jednom sam se trenutku zapitao hoće li biti pogrešno shvaćeno ako otkažemo intervju. Ali obećali smo. Tražim oproštaj od vas i naše publike - rekao je Erdogan.

Lice mu je izgledalo umorno, a oči su mu suzile dok je govorio.

Kako prenosi Jutarnji, turski predsjednik potom je odgovorio još nekoliko pitanja prije nego što je završio emisiju. Erdogan i njegova stranka dominiraju turskom politikom posljednjih 20 godina.

Međutim, ova predizborna kampanja predstavlja jedan od Erdoganovih najtežih izazova tokom dugogodišnje vladavine.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana