Donald Tramp: Bolje izgledam od Kamale Haris

Tanjug
Donald Tramp: Bolje izgledam od Kamale Haris

NjUJORK - Republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp izjavio je na predizbornom skupu u Pensilvaniji da „bolje izgleda od predsjedničkog kandidata Demokratske partije, Kamale Haris“.

-Mnogo bolje izgledam od nje. Magazin „Tajm“ objavio je njen crtež na naslovnoj strani pošto su je slikali mnogo puta, ali to nije uspjelo, pa su morali da angažuju crtača - kazao je Tramp na predizbornom skupu u gradu Vilks-Bari u Pensilvaniji, prenosi portal Hil.

On se upitao i šta se desilo sa predsjednikom Džozefom Bajdenom.

-Ja sam se kandidovao protiv Bajdena, a sada se pojavio neko drugi. Protiv koga se ja to sada borim, ko je, dođavola, Haris? - upitao je Tramp.

On se osvrnuo i na stavove Harisove prema pitanjima imigracije, kriminala, spoljne politike i posebno ekonomije.

-Nakon što je izazavala katastrofalnu inflaciju, drugarica Kamala najavila je da želi da uvede socijalističku kontrolu cijena - kazao je Tramp, i nazvao to "Madurovim planom u stilu starog Sovjetskog Saveza".

Nakon njegovih izjava na izbornom skupu u Pensilvaniji, iz štaba Haris oglasili su se saopštenjem u kojem su naveli da je to bio "još jedan miting, ali isti stari šou".

Portparol kampanje Harisove, Džozef Kostelo, rekao je da Tramp, "pošto ne može da proda svoj opasni Projekat 2025, kojim bi povećao poreze porodicama zaposlenih za 3.900 dolara i ne uspijeva da oduzme slobode, pribjegava lažima i lijepljenju etiketa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana