Doktor koji je zlostavljao gimnastičarke izboden u zatvoru

Agencije
Doktor koji je zlostavljao gimnastičarke izboden u zatvoru

Lari Nasar, osramoćeni ljekar američkog tima gimnastičarki koji je osuđen za seksualno zlostavljanje mladih sportistkinja, izboden je više puta nožem od strane drugog zatvorenika. On je u stabilnom stanju, javljaju američki mediji.

Savezna kancelarija za zatvore potvrdila je da je zatvorenik u američkoj kaznionici Kolman na Floridi napadnut u nedjelju poslijepodne, ali je odbio identifikovati zatvorenika zbog zabrinutosti za privatnost i sigurnost.

"Osoblje koje je reagovalo odmah je pokrenulo mjere spašavanja života. Zatvorenika je (osoblje hitne pomoći) prevezlo u lokalnu bolnicu na dalje liječenje i procjenu" rekao je potparol kancelarije, Benjamin O'Kon.

FBI je obaviješten o incidentu, a interna istraga je u toku, dodao je O'Kon, prenosi "Telegraph". Niko od osoblja ili zatvorenika nije povrijeđen, rekao je.

Nasar, koji služi kaznu dugu decenijama nakon što je osuđen 2018., uboden je 10 puta - dva puta u vrat, dva puta u leđa i šest puta u grudi, rekao je Džo Rohas, predsjednik lokalnog sindikata zatvorskih službenika, kako navodi "CNN".

Prema "Associated Pressu", koji je prvi izvijestio o napadu, Nasar je bio u stabilnom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana