Djevojčice prizivale duhove u školi: Hitno prevezene u bolnicu

GS
Djevojčice prizivale duhove u školi: Hitno prevezene u bolnicu

BOGOTA - Gotovo 30 djevojčica završilo je u bolnici nakon što su se onesvijestile dok su prizivale duhove u školi u Kolumbiji.

One su hitno prevezene u bolnicu jer su izgubile svijest nakon što su koristile tablu za prizivanje duhova, koja se inače, kako se vjeruje, koristi za kontaktiranje mrtvih.

Direktor škole i zabrinuti nastavnici otišli su sa učenicama u bolnicu, gdje čekaju najnovije informacije o njihovom stanju.

- Postojalo je 28 mogućih slučajeva anksioznosti kod učenika. S obzirom na prijavljene slučajeve, niz komentara je pušteno u zajednicu koji su, umjesto da pomognu u rješavanju situacije, doveli do zabune i nepovoljnog okruženja za naš rad. Iz tog razloga su upućeni u lokalnu opštinsku bolnicu. Učenike su pratili direktori i nastavnici tokom procesa evaluacije. Roditelji su bili obaviješteni o situaciji - naveo je direktor škole na jugu Kolumbije Hugo Tores.

Škola čeka medicinske izvještaje prije nego što dostavi najnovije informacije o incidentu, a Tores je istakao da dvoje hospitalizovanih već od ranije imaju zdravstvene probleme.

Mnogi roditelji, međutim, vjeruju da su djeca koristila ploče za prizivanje duhova tokom nastave.

- Radim ovdje u bolničkom kiosku i svaki dan vidim troje, četvoro djece kako stižu nakon nesvjestice. Roditelji, morate da istražite šta se dešava u školi, jer naša djeca ne mogu ovako da nastave. Naša djeca uvek imaju dobar doručak i ne može se reći da je ono što se dešava zbog nedostatka hrane - navela je majka jedne od djevojčica.

Nejasno je kada škola planira da obavijesti javnost o stanju učenika, dok vlasti nisu potvrdile da li je policijska istraga u toku, piše Dejli mejl.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana