Bajden o fotografiji uhapšenog Trampa: Zgodan momak

Tanjug
Bajden o fotografiji uhapšenog Trampa: Zgodan momak

VAŠINGTON - Američki predsjednik Džo Bajden zasmijao se na molbu novinara da prokomentariše fotografiju svog prethodnika Donalda Trampa snimljnu prilikom hapšenja u državi Džordžija, rekavši da je Tramp "zgodan momak"

Bajden, koji je na odmoru na jezeru Taho, zakikotao se kada ga je novinar upitao da li je već vidio fotografiju, prenosi ABC Njuz.

-Vidio sam to na televiziji  - odgovorio je američki predsjednik.

Na pitanje šta misli, Bajden je odgovorio: "Zgodan momak. Divan momak."

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp predao se u četvrtak nadležnima u zatvoru u Džordžiji, gdje je priveden i zaveden u policijsku evidenciju po optužnici da je planirao da "prekroji“ volju birača u toj saveznoj državi na predsjedničkim izborima 2020, na kojima je izgubio od aktuelnog predsjednika Džoa Bajdena.

Tramp, koji je zaveden kao zatvorenik broj P01135809, je poslije 20 minuta provedenih u zatvoru pušten na slobodu uz kauciju, a tokom procedure ušao je u istoriju kao prvi bivši američki predsjednik koji se našao na policijskoj fotografiji.

Vlasti Džordžije objavile su fotografiju na kojoj Tramp, bez osmijeha na licu, gleda u kameru, nabranog čela i stisnute vilice.

Tramp je nakon toga objavio fotografiju na svom nalogu na platformi Iks (Tviter), kao i na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Tramp je takođe postavio fotografiju na veb stranicu svoje predsjedničke kampanje uz poziv za donacije, tvrdeći da je „uhapšen iako nije počinio nikakav zločin“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana