Žena sa nožem upada u kuće, prijeti, viče i lomi sve

G.S.
Foto: Ilustracija

BEOGRAD - Već danima neprijatni incidenti nižu se na Adi Ciganliji.

Mlađa žena, kako saznaje Telegraf, mještanima ovog naselja upada u kuće, lomi inventar, viče na njih, a sa sobom nosi i poveliki nož. Mladić koji živi na Adi ispričao je svoje iskustvo kada ju je zatekao u svojoj kući nakon čega je krenula rasprava, a onda je izvadila nož i počela da lomi.

Mladić koji je doživeo ovaj neprijatni susret je, u večernjim časovima kada se vraćao kući, primjetio da je brava na ulaznim vratima iskrivljena, a sutradan ga je probudila lupnjava. Nije ni slutio šta će se dogoditi.

„Pre dve noći, kada sam došao kući, zatekao sam otvoren prozor i primetio da je brava iskrivljena i ima tragove udaraca. Nismo hteli nikakvu galamu da dižemo. Međutim, sutradan (6. jula) negde oko 12 časova, probudilo me je lupanje. Otvorio sam vrata da vidim ko je. Zatekao sam crvenokosu ženu, delovalo mi je da je u alkoholisanom stanju. Počela da urla kako je to njena kuća, da se ona u mojoj kući rodila. Probao sam da joj objasnim da ovde živim celog svog života i da je pogrešila. Pokušavao sam da smirim situaciju, međutim, ona je u tom trenutku izvadila nož i razbila mi prozor na kući“, priča mladić o stravičnom incidentu.

Pričala je nepovezane stvari, dodaje mladić, i tražila neke momke.

„Zatvorio sam vrata brzo i sačekao da stignu moji roditelji koji su bili na putu do kuće. Dok su došli, posle otprilike deset minuta, crvenokosa žena je išla oko kuće i drala se i dalje. Pričala je neke nepovezane stvari, kako traži svoje momke i navela tri različita imena“, dodaje.

Policiju su obavijestili o događaju, ističe mladić, ali je žena za to vrijeme pobjegla. Njeno kretanje, dodaje, primjetili su ljudi i u Željezniku gde su je videli kako ulicom mlati nožem.

„Policija je uzela izjave od nas i otišla. Nakon toga sam saznao da je pre nekoliko dana hodala ulicom u Železniku i mlatarala nožem“, otkriva mladić.

Mladić koji se osmelio da ispriča traumatično iskustvo sa ženom koja hara Adom sa nožem, nije želio da otkriva svoj identitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana