Završene konsultacije, izvjesno pooštravanje mjera u Srbiji

Tanjug
Završene konsultacije, izvjesno pooštravanje mjera u Srbiji

BEOGRAD - Konsultacije medicinskog dijela Kriznog štaba i predstavnika Vlade Srbije završene su danas nakon više od sat i po, a kako saznaje "Blic", izvjesno je da će biti pooštrene mjere za sprečavanje širenja virusa korona koje će se odnositi na naredne dane.

Prema prvim informacijama, tačna ograničenja, kao i na šta će se konkretno ona odnositi, biće poznata sutra, prenosi "Blic".

Članovi medicinskog dela Kriznog štaba i predstavnici Vlade Srbije sastali su se danas u 15.30 da bi donijeli odluku o novim mjerama.

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić ranije danas je rekla da će se sastati s medicinskim dijelom Kriznog štaba i istakla da će mjere protiv virusa korona morati da budu pooštrene.

- Sigurno ćemo morati da pooštrimo mjere, ali vidjećemo šta je moguće da uradimo i šta je najpametnije da uradimo  rekla je Brnabić u lazarevačkom selu Junkovac, odgovarajući na pitanja novinara hoće li biti pooštravanja mjera.

Premijerka je navela da medicinski dio Kriznog štaba insistira na tome da se pooštre mjere.

Juče i danas u Srbiji je, prema posljednjoj odluci Kriznog štaba za borbu protiv virusa sve zatvoreno osim prodavnica sa prehrambenim proizvodima, apoteka i benzinskih pumpi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana