Nevjerovatan let srpskih olimpijaca: Zahvaljujući njima sportisti sigurno stigli kući na doček

G.S.
Foto: Air Serbia

BEOGRAD - Redovni let Air Serbia iz Pariza do Beograda bio je sve samo ne uobičajen: putnici su bili okićeni olimpijskim medaljama, tokom leta se slavilo, čestitalo i veselilo, naravno bila je i (bar jedna) torta, dok su avionom upravljale dve dame: kapetan Vesna Bućan Aleksić i prvi oficir Dina Lalović!

Da se odmah razumJemo - najmanje neobičan, čak i sasvim običan element ove priče su dve pilotkinje, ali je njihovo prisustvo, barem po subjektivnoj procjeni, doprinijelo i vizuelnom utisku ovog, slobodno možemo reći, istorijskog leta za srpski sport.

Djelić atmosfere tokom leta, podijelila je Air Serbia na društvenim mrežama. Vide se zlatni vaterpolisti, zlatna Zorana Arunović, srebrni Aleksandra Perišić i Davor Mikec… mnogo osmjeha, čestitanja, torta sa olimpijskim krugovima i natpisom „Čestitamo” samo su neki od kadrova.

Po slijetanju, zajednički snimak i sa letačkom posadom aviona - jer iz razumljivih razloga tokom leta to nije baš moguće napraviti, neko mora da bude i u kokpitu. Na snimku, uz srpske olimpijce, dve šarmantne mlade dame u uniformama Air Serbia, jedna sa četiri crte na epoletama, a druga sa dve, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana