Vulin: Vučić dokazao da o ekonomiji zna sve, a Milanović da o Srbima ne zna ništa

Tanjug
Foto: Arhiva

BEOGRAD - Ministar Aleksandar Vulin ocijenio je danas da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dokazao da o ekonomiji zna sve, baš kao što je hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavama dokazao da o Srbima ne zna ništa.

"Nema prečeg posla od objedinjavanja Srba i nema važnijeg posla od očuvanja srpskog identiteta. Zastava, jezik, pismo su obeležja srpskog naroda i sa ponosom ih čuvamo da bi sačuvali nas", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin hrvatskom predsjedniku koji je poziv predsjednika Vučića Srbima u regionu da isticanjem srpskih zastava obilježe Dan srpskog jedinstva, prokomentarisao riječima da "besposlen pop i jariće krsti" kao i da ne vjeruje da vlast u Srbiji nema važnija posla, kao što je ekonomski razvoj.

Vulin naglašava da bi Milanović morao da ima prečeg posla od vrijeđanja nacionalnih osjećanja i simbola Srba i pokušaja da se Srbi uplaše i spriječe da pokažu svoju nacionalnu pripadnost u Hrvatskoj.

"Mogao bi Milanović da nađe vremena i proveri kako ustaški zločinci dobijaju ulice u Hrvatskoj ili kako u mnogim srpskim selima nema ni puta ni struje, a posebno da objasni zašto je Glavašu, osuđenom ratnom zločincu dodelio činove i ordenje", rekao je Vulin.

"Vučić je dokazao da o ekonomiji zna sve, baš kao što je Milanović dokazao da o Srbima ne zna ništa", poručio je ministar Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana