Vulin: Ne zanimaju me sukobi bošnjačkih i hrvatskih političar

Tanjug
Vulin: Ne zanimaju me sukobi bošnjačkih i hrvatskih političar

BEOGRAD - Kako sam postao predmet rasprave Komšića i Grlić Radmana ne znam, ali znam da me sukobi između bošnjačko-hrvatskih političara ni malo ne zanimaju, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

"Hrvatska mi je pre više godina zabranila ulaz nakon što sam želeo da dođem na jasenovačko stratiše, izgleda ih je povredilo ne to što sam hteo da dođem u Jasenovac, već zato što sam hteo iz Jasenovca da se vratim", naveo je Vulin, saopštava Pokret socijalista.

Ocijenio je da "oni koji ulice u Hrvatskoj nazivaju po Budaku i Stepincu ne vole kada Srbi misle i govore, i ne vole da ih se podseća na vikara ustaške vojske Alojzija Stepinca kao i na nekažnjene zločine u Oluji".

"Nisam tražio da budem deo rasprave Komšić - Radman Grlić, ali kada me već uplićete u vaše bošnjačko-hrvatske sukobe da vam i odgovorim...", izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući Željku Komšiću koji je hrvatskog ministra Grlić Radmana nazvao "hrvatskim Vulinom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana