Vulin: Laži i napadi fon Kramonove

Srna

BEOGRAD - Ako se ikada građani Srbije budu izjašnjavali na referendumu o članstvu u EU jedan od ozbiljnijih argumenata protiv EU biće laži i napadi izvjestioca za Kosovo u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon Taubadel, izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

 

 


"Javno se boriti za nezavisno Kosovo pod vlašću narko dilera, a govoriti da Srbija nije demokratska država, nije samo laž, to je dokaz da se o Srbiji misli kao o plenu, a da bi u EU parlamentu o njoj želeli da odlučuju šiptarski lobisti“, rekao je Vulin, komentarišući izjavu Fon Kramonove da se demokratija u Srbiji pogoršava.

Vulin je naveo da je u Prištini za predvođenje NATO agresije na Srbiju /bivši američki predsjednik Bil/ Klinton dobio spomenik, da je Viloa fon Kramon Taubadel "za tolike laži o Srbiji" zaslužila bar ulicu, a da od Srba "zaslužuje samo prezir i žaljenje".

Fon Kramonova, koja je i izvjestilac "iz sjenke“ za Srbiju grupe Zelenih u Evropskom parlamentu izjavila je u intervjuu za Juropijen vestern Balkans, koji je objavljen danas, da se demokratija u Srbiji pogoršava i da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić taj koji mora da pokaže posvećenost.

Ona je ocijenila da Evropska narodna partija /EPP/ "gleda kroz prste“ Vučiću i da treba ubjediti EPP da je njihov ponašanje štetno po sopstveni kredibilitet i kredibilitet EU, kao i da Vučića treba suočiti sa teškim pitanjima. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana