Vulin: Klark prvo da zatraži oproštaj od Srba, pa onda da se bavi Balkanom

Srna
Vulin: Klark prvo da zatraži oproštaj od Srba, pa onda da se bavi Balkanom

BEOGRAD- Vesli Klark (koji je komandovao NATO bombardovanjem Srbije) morao bi da zatraži oproštaj od porodica pobijene srpske djece i svih čije je živote promijenio svojim zločinima prije nego što počne da govori o nasilju na Balkanu, istakao je potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin.

-Znam da Klark misli da je 1999. godine propustio priliku da bombardovanjem zauvek uništi Srbiju dok je bila slaba, ali drugu priliku neće dobiti - istakao je Vulin nakon izjave bivšeg vrhovnog komandanta NATO za Evropu u kojoj je iznio optiužbe na račun Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića.

Na Klarkovu tvrdnju da je Vučić "istočni igrač", Vulin je naglasio da će Vučić i na početku i na kraju uraditi samo ono što od njega traže Srbi, a srpski narod je tražio i dobio mir, ali i slobodu.

Američki general u penziji Vesli Klark izjavio je za Si-En-En da NATO mora učiniti više za Ukrajinu, a da je primjer za to upravo Kosovo, koje je danas, 25 godina nakon intervencije Alijanse "slobodna i demokratska zemlja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana