Vučić: Saobraćajnica Šabac-Loznica spas za Jadar, Mačvu i Podrinje

Srna
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Mačvanskom Prnjavoru da će brza saobraćajnica Šabac–Loznica, koja je dio projekta Ruma-Šabac-Loznica, omogućiti dovođenje novih investitora, olakšati život i značajno povećati standard građana u Jadru, Mačvi i Podrinju.

Za njih će ovo biti spas jer će i oni koji rade u Prnjavoru moći da rade u Novom Sadu. Ja sam siguran da su ljudi koji žive ovde zahvalni državi. Mi smo to uspeli zahvaljujući njima i snazi da izguramo velike reforme", rekao je Vučić na obilježavanju početka izgradnje brze saobraćajnice Šabac-Loznica, koja je dio projekta Ruma-Šabac-Loznica. Vučić je naveo da će ova saobraćajnica, duga ukupno 78 kilometara, biti završena do septembra 2024. godine, te istakao da su "putevi srpski san". "Dok drugi sanjaju rušenje, Srbija gradi stabilnu državu", poručio je Vučić.

Predsjednik Srbije zahvalio je azerbejdžanskoj kompaniji "Azvirt", koja je izvođač radova, kao i državi Azerbejdžan za prijateljstvo. Ambasador Azerbejdžana u Beogradu Kamil Hasijev ocijenio je da se odnosi dvije zemlje uspješno razvijaju i da su dostigli nivo strateškog partnerstva, a da postoji međusobna principijelna podrška suverenitetu i integritetu.

On je čestitao Srbiji sutrašnji Dan državnosti uz uvjerenje da će strateško partnerstvo biti nastavljeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana