Vučić otkrio koju zajedničku opsesiju imaju Đukanović i on

Srna
Vučić otkrio koju zajedničku opsesiju imaju Đukanović i on

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da on i lider DPS-a u Crnoj Gori Milo Đukanović imaju jednu zajedničku opsesiju i da su i jedan i drugi opsjednuti Srbijom.

"Imamo gotovo sve različito u našim programima, planovima i idejama, o svemu drugačije razmišljamo, ali imamo jednu zajedničku opsesiju – i jedni i drugi smo opsednuti Srbijom. Ja je volim, on je mrzi", rekao je Vučić novinarima, komentarišući to što je Đukanović slavio nakon izbora u Podgorici pjevajući "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Vučić je rekao da nema nikakav problem sa tim i da će nastaviti da voli Srbiju i još više se bori za nju, poštujući Crnu Goru i narod u njoj "i Srbe i Crnogorce i sve ostale".

On je ocijenio da Đukanović može da nastavi da mrzi Srbiju, jer će Srbija i dalje napredovati bez obzira na to šta bude pjevao i koliko bude mrzio Srbiju.

"Hvala im na tome što su nam pokazali koliko su opsednuti Srbijom, ja ću se potruditi da budem još više opsednut Srbijom, da još više radim, da se još više borim za našu zemlju i da naša zemlja ide ubrzano napred. Mogu da pevaju šta god hoće, jer ovo što večeras radimo, priča mnogo više nego bilo koja njihova pesma protiv naše zemlje", zaključio je Vučić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je večeras svečanosti povodom završetka radova na hotelu koji pripada jednom od najsprestižnijih i najluksuznijih svjetskih hotelskih lanaca - "Sent Ridžis Belgrejd" u Kuli Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana