Vučić o pritiscima na Srbiju: Nisu nam slomili ni mali prst, a kamoli kičmu (VIDEO)

G.S.
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Nisu nam slomili ni mali prst, a kamoli kičmu, izjavio je Vučić medijima nakon prijema Nikole Nedeljkovića, koji je pušten na slobodu nakon šest mjeseci provedenih u zatvoru u Prištini.

Govoreći o situaciju na Kosovu i Metohiji Vučić je naveo da sledi teško vrijeme, ali i borba i pritom istakao da je zvao evropske predstavnike i "molio ih da povedu računa".

- Situacija je mnogo teža nego što misle, srpski narod je odlučan da ne dozvoli teror, plašim se neodgovornosti međunarodnih predstavnika i Prištine - dodao je on i pojasnio da u prvoj polovini januara očekuje međunarodne predstavnike i teško vrijeme po pitanju KiM.

- Ali borićemo se za svoj narod, za KiM i Srbiju, do sada nisu uspeli ni prst na lijevoj ruci da nam slome, a kamoli kičmu - naveo je Vučić.

Za mene je važno da oni ispune stvari iz garancija koje su dali. Za mene je važno da oni razumiju da su se pravili naivni, a da su gledali da neko četiri baze podiže. A postavlja se pitanje zašto ih podižeš. Ne radiš to da izgradiš poverenje već da bi prijetio ljudima - rekao je.

Zato ih molim da batinaše sklanjaju, kazao je Vučić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana