Vučić: Neće biti rušenja vlasti na ulicama!

SRNA
Vučić: Neće biti rušenja vlasti na ulicama!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras političarima u Srbiji koji šire laži, prijete likvidacijama, rušenjem i onima koji su uvijek na strani protiv Srbije, da neće biti rušenja vlasti na ulicama.

"U Srbiji će se vlast birati na izborima", rekao je Vučić u obraćanju preko "Fejsbuka" povodom najave nasilnih protesta u Beogradu protiv iskopavanja litijuma u Srbiji.

Vučić je podsjetio na sve za šta su ti političari optuživali njega i aktuelnu vlast u Srbiji da su krivi - od poplava, korone, neuvođenja sankcija Rusiji, borbe protiv rezolucije o Srebrenici u UN, napretka Beograda i Srbije.

On je rekao da bilo kakvog kopanja litijuma neće biti najmanje još dvije godine, ali da je sada krenula hajka oko litijuma i tenzije zato što je nekome potrebno njegovo rušenje sa vlasti i rušenje vlasti u Srbiji.

Vučić je naveo da će odluke o tome hoće li biti iskopavanja litijuma tek biti donosene, ali da će on uvijek biti na strani naroda i nikada neće dozvoliti da se iko razboli zbog toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana