“Vučić je dobro, ako bude promena, obavestićemo javnost”

Tanjug
“Vučić je dobro, ako bude promena, obavestićemo javnost”

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je dobro, a ako se desi bilo kakva promjena, obavijestićemo javnost, izjavila je danas savjetnica predsjednika za medije Suzana Vasiljević.

Ona je, na pitanje Blica o zdravstvenom stanju predsjednika, odgovorila da je predsjednik Vučić dobro, a da će, ukoliko se desi bilo kakva promjena u zdravstvenom stanju, obavijestiti javnost o tome, kao i do sada.

“Zahvaljujemo se na brizi”, rekla je Vasiljevićeva.

Predsjednik Srbije trebalo je ovog vikenda da bude u Vašingtonu, ali je sastanak sa Ričardom Grenelom, specijalnim izaslanikom američkog predsjednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine odložen, zbog toga što su učešće na njemu otkazali predsjednik i premijer privremenih prištinskih institucija Hašim Tači i Avdulah Hoti.

Takođe, početkom nedjelje Vučić je trebalo da bude jedan od učesnika Procesa Brdo-Brioni, koji je trebalo da se održi u Brdu kod Kranja u Sloveniji, ali je slovenački predsjednik Borut Pahor otkazao skup zbog pogoršane epidemiološke situacije u regionu.

Ranije danas, potvrđeno je prisustvo korona virusa kod direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, predsjednice Skupštine Srbije Maje Gojković i ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana