Vučić: Čen Bo ostaje naš dragocjeni prijatelj

Srna
Vučić: Čen Bo ostaje naš dragocjeni prijatelj

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na oproštajnom prijemu u čast odlazećeg ambasadora Kine Čen Bo da je ona za Srbiju mnogo više od diplomatskog predstavnika svoje zemlje, koja u Srbiji ima najveće moguće poštovanje građana.

Na prijemu, kojem su prisustvovali premijer Srbije Ana Brnabić i drugi zvaničnici, Vučić je istakao da je Čen Bo prije svega dragocjeni prijatelj Srbije.

"Kada u Srbiji ispraćamo iskrene prijatelje, to radimo sa setom, ali i ponosom zbog časti i prilike da takvog prijatelja imamo", navodi se u Vučićevoj objavi na Instagramu.

Vučić je podsjetio da su on i saradnici sa Čen Bo zajedno planirali mnoge projekte, a kada je bilo najteže, snažna posvećenost ambasadora Čen Bo jačanju sveobuhvatnih odnosa između Kine i Srbije uvijek je nosila njen lični pečat iskrene ljubavi i poštovanja prema Srbiji i njenom narodu.

"Zato je Srbija njena druga kuća u kojoj više nije gost, već neko ko će ovde uvek biti dočekan sa radošću, poštovanjem i ogromnom naklonošću", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana