Uhapšeni falsifikatori stranih isprava  vozačkih dozvola

SRNA
Uhapšeni falsifikatori stranih isprava  vozačkih dozvola

BEOGRAD - U Srbiji je uhapšena organizovana kriminalna grupa od šest lica zbog sumnje da su falsifikovala lična dokumenta i strane vozačke dozvole, kao i tablice Hrvatske, Slovenije, Slovačke i Italije.

Postoji sumnja da je ova organizovana kriminalna grupa izrađivala falsifikovana dokumenta i strane saobraćajne tablice sa pratećom dokumentacijom /zeleni karton, saobraćajne dozvole, ovjereni ugovori, ovlaštenja/ zainteresovanim licima za iznose od 400 evra do 1.600 evra.

Cijena je zavisila od kvaliteta izrade i od toga da li je riječ o pojedinačnom dokumentu ili takozvanom kompletu /lična karta, pasoš, vozačka dozvola/, saopšteno je iz Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije.

Prema nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšena su lica čiji su inicijali S.B, I.B, A.F, V.Ž, V.P. i Z.M zbog sumnje da su od aprila 2023. godine do danas počinila krivična djela falsifikovanje isprave i udruživanje radi vršenja krivičnih djela.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni na saslušanje u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal. /kraj/vš/ljlj

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana