Uhapšen osumnjičeni za ubistvo djevojčice i ranjavanje tri osobe u Ripnju

GS
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo djevojčice i ranjavanje tri osobe u Ripnju

BEOGRAD - Osumnjičeni za napad u beogradskom naselju Ripanj, gdje je danas ubijena djevojčica, a troje ljudi ranjeno, uhapšen je nedaleko od ovog naselja.

Krvavi zločin dogodio se poslije podne kada je S. I. nanio teške povrede komšijama, ocu i majci, a zatim je njihovu maloljetnu ćerku uvukao u automobil i presudio joj je na oko kilometar od kuće. 

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila komšijska svađa.

Napadač je nakon zločina pobjegao i kako su naveli mještani, rekao je da će da presudi i sebi, međutim, policija ga je ubrzo uhapsila.

- Navodno, sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uleteo kod njih u kuću. Krvi ima na sve strane, čuju se krici i zapomaganje - kaže jedan stavnovnik ovog naselja.

Kako je naveo izvor Kurira, S.I. je dobro poznavao porodicu. Pomahnitali je uletio u njihovu kuću i besomučno ih ubadao.

- Ceo Ripanj zna ovu porodicu, svi su gledali da im pomognu koliko mogu. I S. I. poznajemo, kosio je dvorišta, održavao ih i tako zarađivao za život – rekao je sagovornik Kurira.

Inače, ubijena tinejdžerka je prije 13 dana proslavila rođendan, dok mještani Ripnja kažu i da je ćerka ubice išla u razred sa ubijenom djevojčicom.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Povrijeđene osobe prevezene su u Urgentni centar i nisu životno ugrožene, rečeno je RTS-u u toj ustanovi.

Krvavi zločin dogodio se nešto poslije 14 sati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana