Uhapšen mladić koji je ubio oca, majku i djedu u Čačku

GS
Uhapšen mladić koji je ubio oca, majku i djedu u Čačku

ČAČAK - Ilija G. (21) koji je sinoć, kako se sumnja, izbo majku, oca i djedu nožem u kući u naselju Atenica kod Čačka, uhapšen je u Gornjoj Atenici.

On se sumnjiči da je u porodičnoj kući, u naselju Atenica, oštrim predmetom usmrtio pedesetsedmogodišnjeg oca, četrdesetdevetogodišnju majku i osamdesetsedmogodišnjeg djedu.

Osumnjičenom je određeno 48 časovno zadržavanje, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Ilija je nakon zločina pobjegao, ali ga je policija locirala oko 9 časova jutros nedaleko od mjesta zločina, a tijela članova svoje porodice, koji su ubijeni oko 23 časa, pronašao je brat osumnjičenog kada se vratio iz noćnog provoda kući.

Policijska akcija je u još uvijek toku, a naselje Atenica je pod „opsadom”.

“Ovo je nezapamćen slučaj u našem naselju, još uvijek smo u šoku i ne vjerujemo šta se dogodilo u našoj neposrednoj blizini. Nastradali su bili radni, dobri i pošteni ljudi i niko za njih vam ne može reći nijednu lošu riječ. Sa komšijama nikad nisu imali neuglasice” kažu za RINU stanovnici Atenice.

Zločin se, najverovatnije, dogodio u petak veče, a nepomična, beživotna tijela svojih najmilijih navodno je pronašao brat mladića koji je počinio ubistvo.

Ilija, koji je inače trenirao fudbal, poznat je kao vrlo problematičan momak, piše Telegraf.

Radenko Gagić, bliski rođak ubijenih šokiran je događajem i izjavio je da niko nije mogao ni da nasluti ovakav zločin.

- Tačno je da se Ilija bavio fudbalom, ja sam godinama radio kao rukometni trener. Šokirani smo ovim što se noćas dogodilo. Porodica nam je zavijena u crno, ugašeno nam je prezime. Niko ovo nije slutio - izjavio je Radenko.

Slučaj je  odmah prijavljen policiji, a sva tri leša noćas su primljena u mrtvačnicu.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana