Uhapšen Japanac koji je povrijedio policajca na aerodromu: Udarao ga i vikao da svijet vodi Satana

telegraf
Foto: printskrin

U utorak je uhapšen državljanin Velike Britanije i Japana C.E. (30) koji na fizički nasrnuo i povrijedio policajca D.M. na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu, saznaje Telegraf.rs.

Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje u utorak osumnjičenom C.E.(30) državljaninu Velike Britanije i Japana, zbog izvršenja krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, te je nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, sto je rješenjem suda i određen, potvrđeno je u MUP.

Podsjetimo, D. M. (29) policajac povređen je na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu, kada je na njega, kako je iz MUP-a rečeno, u avionu za Štutgart, fizički nasrnuo Britanac jer nije želio da stavi zaštitnu masku.

- Vikao je na policajca i govorio mu da su ljudi koji su primili vakcine Satanine sluge - rekao je jedan od očevidaca i dodao: "On je počeo da pravi nered još pre ulaska u avion. Nije htio da stavi masku, a kapetan je pozvao policiju.

Kada su stigli pripadnici MUP-a, Britanac ga je udarao i vikao da će da izađe samo silom. Takođe je vikao da planetom upravljaju Satanini vojnici.

Tada su policajci pokušali da ga privedu, ali je onda on laktom udario D. M. u glavu, a zatim ga udario u glavu još dva puta.
Poslije je savladan, a potom izveden napolje. Psovao je na japanskom jeziku (obzirom da je Azijat, ali državljanin Britanije), potom na engleskom, srpskom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana