U nesreći kod Bačkog Jarka četvoro povrijeđenih

Tanjug
Foto: agencije

TEMERIN - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Bačkog Jarka, na putu Novi Sad-Temerin, u sudaru autobusa i kamiona povrijeđene su četiri osobe.

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine Hitna pomoć dovezla je 55. godišnju ženu Đ.B sa ogrebotinama i modricama, muškarca D.L. (59) sa povredama oka i abdomena, kao i 72-godišnjeg Š.I. koji je ugruvan, ali bez vidljivih spoljašnjih znakova traume.

Primljen je i pacijent M.P. sa višestrukim povrijedama glave i leve ruke i potkoljenice, kažu u Kliničkom centru Vojvodine i dodaju da se svi trenutno nalaze u Urgentnom centru na daljem praćenju i liječenju. U sudaru koji se dogodio u 07.22 sata učestvovali su kamion iranskih registracionih oznaka kojim je upravljao M.P. i autobus ATP "Bečej prevoz".

Kamion se kretao iz pravca Novog Sada ka Bečeju gdje je trebalo da utovari semensku robu, a autobus je dolazio iz suprotnog pravca, iz Temerina. Saobraćaj je na tom dijelu puta bio u prekidu duže od dva i po sata, a policija je vozila preusmjeravala na obilazni dio što je stvaralo velike gužve. Uzroke nesreće utvrdiće istraga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana