Teško ubistvo u Obrenovcu rasvijetljeno za 48 sati

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvijetlili su teško ubistvo u Obrenovcu i uhapsili I. B. (44) i državljanina Severne Makedonije Š. U. (52) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu, saopštio je sinoć MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je i u ovom slučaju srpska policija pokazala efikasnost i rasvetlila ubistvo za nepunih 48 sati.

„Svi kojima padne na um da počine krivično delo u Srbiji treba da znaju da će ih srpski policajci naći i izvesti pred lice pravde. Srpske ulice nisu bezbjedne za kriminalce niti njihovo sigurno utočište, a ponajamnje mjesto za njihove obračune.

Srpska policija neće dozvoliti da bilo koji kriminalac prođe neopaženo i ne završi tamo gdje mu je mjesto, iza rešetaka", rekao je Vulin. Osumnjičeni se terete da su zajedno sa još jednom osobom, koja je identifikovana i za kojom je raspisana međunarodna poternica, 19. marta ove godine hicima iz vatrenog oružja usmrtili 41. godišnjeg muškarca.

Policija je sve osumnjičene identifikovala ubrzo po izvršenju krivičnog dela i uhapsila Š. U. i I. B., a za trećim osumnjičenim je danas raspisana međunarodna poternica. Osumnjičenima Š. U. i I. B. sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana