"Teško je nazvati dobro jutro, ništa više neće biti isto" Glumica se potresnom porukom oprostila od nastradale djece

GS
Foto: Tanjug/AP

Kosta K. (13), učenik osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i čuvara Dragana Vlahovića, a građani širom Srbije se u suzama opraštaju od njih.

Glumica i majka glumca Marka Janketića, Svjetlana Knežević, se oglasila na svom Fejsbuk profilu gdje se potresnim riječima oprostila od nastradalih djevojčica, koje su se družile sa njenom unukom Zoje.
– Crni grad, crni jučerašnji dan u njemu, crno jutrošnje buđenje jer znaš da nije bilo košmara i da je sve crna istina. Ljudi su jutros tihi, teško je nazvati dobro jutro, nikad više ništa neće biti isto. Zoja je preko noći odrasla, sa Anom je drugovala od vrtića i neće više biti poziva: Bako, mogu li i Anu dovesti na ručak. Bojana neće doći na svoje mjesto u klupi pored Zoje. Svi smo u neprebolu sa porodicama nastradalih, anđeli ih čuvali kad mi to nismo uspjeli – napisala je neutješna glumica.

Markova sestričina Zoja je bila najbolja drugarica sa jednom od ubijenih djevojčica, a Janketić je i juče bio na mjestu zločina, piše Republika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana