Supruga Olivera Ivanovića: Priština pokušava da zataška istinu, istraga se vraća korak unazad

Srna
Supruga Olivera Ivanovića: Priština pokušava da zataška istinu, istraga se vraća korak unazad

BEOGRAD- Milena Ivanović, udovica lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, rekla je da 1.000 dana od ubistva njenog supruga, istraga, koja se vodi u Prištini, ne stoji u mjestu, već da se vraća korak unazad.

Ona kaže da od početka sumnja u iskrenost prištinske strane da se ovaj slučaj rasvijetli, te dodaje da optužnica koja je duže vrijeme bila aktuelna, sada više ne važi, ima greške i da se sve vraća na početak.

"Prvo smo imali tužioca koji odlazi u penziju, pa nekog drugog koji treba da se upozna o slučaju. Prosto imam utisak da neko ne želi da dođemo do istine i da je cilj da se kupuje vreme i da se neko zaštiti. Nije mi jasno kakav je to način i kakvi su to ljudi koji očigledno imaju nameru da zataškaju istinu", rekla je Ivanovićeva za TV "Pink".

Ona je ocijenila da ne postoji istina koja neće pronaći svoj put i da je sigurna da će kad-tad biti poznata imena Oliverovih ubica i nalogodavaca.

"Da je bilo dokaza i da se radilo kvalitetno, mi bismo danas imali Oliverovog ubicu. Mnogo je kontradiktornosti, situacija i događaja koji prate istagu Oliverovogo ubistva koji navode na to da se neko štiti", navela je Milena Ivanović.

Lider inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" ubijen je 16. januara 2018. godine ispred sjedišta svoje stranke u Sjevernoj Mitrovici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana