Supruga Dejana Pantića: Moj muž je kod kuće, reč zahvalnosti ne postoji za ono što je Vučić učinio

GS
Supruga Dejana Pantića: Moj muž je kod kuće, reč zahvalnosti ne postoji za ono što je Vučić učinio

PRIŠTINA - Supruga Dejana Pantić (56), bivšeg pripadnika kosovske policije koji je sinoć pušten iz pritvora, kaže da riječ zahvalnosti ne postoji za ono što je predsednik Vučić učinio za njihovu porodicu.

-  Ne postoji reč kojom mogu da se zahvalim predsedniku Vučiću za sve ono što je učinio i kako se borio za nas i za ceo srpski narod na Kosovu i Metohiji. Reč hvala je mala reč. Podršku smo dobili od cele države Srbije, od Kancelarije za Kosovo i Metohiju, od ljudi sa celog severa KiM koji su danonoćno, po mraku, kiši, snegu, bili istrajni u svojim stavovima - rekla je Pantić.

Njen suprug će biti u kućnom pritvoru.

- Trenutno ne znam ni svoja osećanja da vam opišem, posle toliko dana ugledala sam ga na kućnom pragu. Reči ne mogu da opišu emocije koje su me savladale - rekla je Suzana kroz suze za “Novosti”.

Dejan Pantić (56), bivši pripadnik kosovske policije, koji je 5. novembra zajedno sa svojim kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, uhapšen je 10. decembra na Jarinju. Sa suprugom je otišao u Rašku da obavi privatne obaveze, normalno prešao prelaz i u povratku su mu Kurtijevi policajci stavili lisice na ruke i odveli ga.

Agonija porodice Pantić trajala je sve do juče kada je Dejan napokon pušten kući. Vijest o tome da je stigao u svoj dom saopštio je predsjednik na sastanku sa Srbima sa KiM.

- Bez ROSU je stigao svojoj kući, deci i supruzi. Jedna porodica srećnija, naša mala taktička pobeda - kazao je Vučić, na šta se prolomio aplauz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana