Srpska policija uhapsila članove crnogorske kriminalne grupe

GS
Foto: MUP

Osumnjičeni B. P., za kojim je raspisana međunarodna potjernica Interpola zbog sumnje da je kao pripadnik crnogorske organizovane kriminalne grupe počinio teška krivična djela

Crnogorske državljane B. P. (37), R. B. (47) i B. B. (35) uhapsili su Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni B. P., za kojim je raspisana međunarodna poternica Interpola zbog sumnje da je kao pripadnik crnogorske organizovane kriminalne grupe počinio teška krivična dela, tereti se i za krivično djelo falsifikovanje službene isprave s obzirom da je kod njega policija prilikom hapšenja pronašla falsifikovanu ličnu kartu druge države.

Policija je prilikom pretresa kuće i stana u Kovinu, u kojima B. P. neprijavljeno boravi, pronašla više od 20 kilograma marihuane, vagicu sa tragovima opojne droge, kao i oko 20.000 evra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu, prenosi Telegraf

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana