SNS: Građani pozvani da masovno izađu na referendum i glasaju za ustavne promjene

Srna
SNS: Građani pozvani da masovno izađu na referendum i glasaju za ustavne promjene

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je građane Srbije da izađu na referendum u neđelju, 16. januara i da glasaju za ustavne promjene.

Član Predsjedništva SNS Igor Mirović rekao je večeras, poslije sjednice, da je odlučeno da počnu pripreme za izbore koji će biti održani 3. aprila i da politički program SNS-a bude okosnica političkog programa Srbije i u narednom periodu.

“Doneli smo danas važnu odluku da pozovemo građane da u što većem broju izađu na refenedrum u nedelju 16. januara i da utiču da se u budućnosti stvore uslovi za što efikasnije i bolje organizovano nezavisno pravosuđe u odnosu na ono sa kojim živimo i s kojim smo se suočavali prethodnih decenija”, rekao je Mirović na konferenciji za novinare.

On je naveo da je o toj temi bila živa rasprava i da su velikom većinom donijeli tu odluku.

Mirović je rekao i da je uvjeren da će predsjednik stranke Aleksandar Vučić prihvatiti da bude kandidat SNS-a na predsjedničkim izborima, te da je želja i Predsjedništva i birača SNS-a da se ponovo kandiduje.

“Uveren sam da će on prihvatiti da bude kandidat za predsednika i da će u toj borbi, siguran sam, i pobediti. Ta borba neće biti laka, veliki broj opozicionih kandidata je na tom političkom Frontu”, napomenuo je Mirović.

U sjedištu SNS-a na Novom Beogradu održana je sjednica Predsjedništva stranke, kojom je predsjedavao Aleksandar Vučić.

Sjednici su prisustvovali i Ana Brnabić, Siniša Mali, Tomislav Momirović, Nikola Selaković, Marija Obradović, Maja Gojković, Jadranka Joksimović, Zlatibor Lončar, Aleksandar Šapić, Darija Kisić Tepavčević, Igor Mirović i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana