Šešić: Predložene izmjene poslovnika nisu suštinske

Srna
Šešić: Predložene izmjene poslovnika nisu suštinske

BANjALUKA - Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić izjavio je večeras da nema smisla učestvovati u izmjenama Poslovnika o radu parlamenta Srpske jer se ne radi o suštinskim izmjenama.

"Tražili smo da se povuče ta tačka dnevnog reda", rekao je Šešić povodom sutrašnje sjednice Narodne skupštine na kojoj će biti razmatran prijedlog izmjena Poslovnika republičkog parlamenta.

On je ocijenio da bi se tim izmjenama oduzela mogućnost govora, prvenstveno opozicionim poslanicima, kao i da se trebalo razmišljati o tome da gosti koji dolaze na sjednice republičkog parlamenta imaju ograničeno vrijeme da govore.

Šešić je novinarima pred razgovor sa građanima banjalučke Mjesne zajednice Starčevica rekao da su opozicioni poslanici ti koji najviše diskutuju i govore o okviru mogućnosti koje daje Poslovnik.

Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Srpske Nebojša Vukanović smatra da opozicija za predstojeće izbore treba da napravi široki narodni front i da se svi okupe oko jednog kandidata /za gradonačelnika-načelnika/, ne samo u Banjaluci, nego širom Srpske.

Predsjednik Aktiva žena SDS-a Vesna Adamović rekla je da je večerašnji razgovor sa građanima u Starčevici u funkciji toga da SDS čuje koji su njihovi problemi i da traži rješenja i da na fonu rješenja ova stranka kreće u izbore, te izrazila očekivanje da će SDS pobijediti na predstojećim lokalnim izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana