Šarića posjetili supruga i sin

B92
Šarića posjetili supruga i sin

Beograd - Darko Šarić je danas u ćeliji ugostio suprugu i sina, oni su nakon odobrenja suda bili u posjeti oko sat vremena.

Šarić je prije toga sa advokatom pripremao odbranu, za suđenje koje se nastavlja u ponedjeljak.

Advokat Radoslav Bačević kaže da ni on ni Šarić nisu kontaktirali sa tružilaštvom čime demantuje i vijesti da su Tužilaštvu dostavljeni navodni diskovi sa snimcima političara.

Pri put pred okom kamere se pojavila nevjenčana supruga Lana Popović. Ona je oko pola deset ušla u sud na kratko dobila odbrenje za posjetu i uputila se u pritvorsku jedinicu koja se nalazi u drugom dijelu zgrade suda. Nije davala izjave, a novinari nisu mogli ni da joj priđu. U posjetu Darku Šariću povela je i sina. Na posjetu su čekali oko pola sata jer u to vrijeme kod Darka Šarića bio advokat.

U međuvremenu, supruga i sin su završili posjetu. Ona je sa širokim osmijehom na licu napustila zgradu suda ponovo bez izjava. Brzo je ušla u srebrnu "hondu" koja je sve vreme čekala u Ustaničkoj i otišla. Inače Šarić je sina vidio i na Podgoričkom aerodromu, ali na kratko. Mediji već danima spekulišu da su Šarićevi kontakti sa nevjenčanom suprugom pomogli u otkrivanju lokacije na kojoj se krio narko-bos. Darko Šarić već u ponedjeljak izlazi pred sudsko vijeće, ali o tome šta bi mogao da kaže pred sudom Bačević ne iznosi detalje. Advokat tvrdi da nikakvi diksovi sa kontaktima političara nisu predati Tužilaštvu.

Kako je i najavljeno Darko Šarić neće odgovarati na pitanja suda, Tužilaštva i učesnika u postupku, ali će se izjasniti o krivici. Toga dana u sudnici bi trebalo prvi put da se pojavi i jedan od njegovih najbližih saradnika Nikola Dimitrijević, koji je takođe bio u bjekstvu više od četiri godine, a sud mu je odbrio da se brani sa slobode uz jemstvo od 200.000 evra.

Podsjetimo, tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je juče da Tužilaštvu nisu dostavljeni diskovi na kojima se nalaze snimci susreta Darka Šarića sa političarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana