Razbijene prostorije SNS u Novom Sadu

GS
Razbijene prostorije SNS u Novom Sadu

NOVI SAD - Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštio je danas da su nepoznati počinioci razbijali prostorije te stranke u Bulevaru oslobođenja u tom gradu.

U saopštenju se navodi da je indikativno to što su prostorije razlupane "noć uoči održavanja nasilnih protesta u Beogradu", koji su, kako se navodi, organizovani s "ciljem rušenja državnog poretka" i "u cilju izazivanja državnog udara" i "rušenja, pa čak i likvidacija predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića".
    
"Ako ste mislili da ćete nas uplašiti - niste! Iza predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke stoji više od dva miliona građana. Iza nas stoji narod. Narod ne možete uplašiti. Vlast se ne preuzima na ulici. Vlast se osvaja na izborima. Nema potrebe da rušite, da mrzite, da se bavite vandalizmom", poručili su novosadski naprednjaci. 
    
Podsjetili su da je opozicija dobila ponudu i pozvali ih da izađu na referendum i provjere sa li će li građani Srbije podržati njihovu politiku.
    
Novosadski naprednjaci tvrde da je iste prostorije već "uništavao" sin poslanika Narodnog pokreta Srbije Borislava Novakovića, kao i da su bili na meti napada Radomira Lazovića i Dobrice Veselinovića koje su nazvali "lažnim ekolozima".
    
U saopštenju se ocenjuje da je nasilje jedina politika onih koji nemaju program.
    
"Ovako izgleda Đilasova demokratija. Razbijački. Razbojnički. Vandalski. To je jedino što imaju i mogu da ponude biračima. Pošto se stvarne demokratije i narodnog izjašnjavanja plaše i od njega beže kao đavo od krsta, jedino što im preostaje jeste da šire mržnju i nasilje", kaže se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana