Radoičić: Srpski narod na sjeveru KiM će pokazati da ima jednu državu -Srbiju

Tanjug
Radoičić: Srpski narod na sjeveru KiM će pokazati da ima jednu državu -Srbiju

KOSOVSKA MITROVICA - Potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić poručio je da će srpski narod na sjeveru Kosova i Metohije danas svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsjednika i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i bilo tokom vježbe „Granit 2023“.

-Znamo mi dobro da ih je zabolela naša vojna snaga i naša sloga, naš strojev korak, naš Lazar i naš Miloš i zato nas kukavički napadaju. Na te napade neću odgovarati, jer oni zaslužuju prezir kao i lažni, nedemokratski izbori koje nasilno hoće da sprovedu na severu - naveo je Radoičić u saopštenju.

Pozvao je sunarodnike od Leposavića, do Zvečana, Severne Mitrovice i Zubinog Potoka da danas budu dostojanstveni, jedinstveni i odlučni da sačuvaju mir, da ne nasjedaju na provokacije.

-A naš odgovor biće moćan i poraz vragu - sveopšti bojkot lažnih izbora jer oni za nijednog časnog Srbina, srpskog imena i prezimena ne postoje. Nikome ne pretimo, ali od borbe za prava Srba i bolje sutra ne odustajemo. Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome. Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom! Do pobede! Živela Srbija! -, poručio je Radoičić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana