Pronađeno tijelo u Savi ne pripada Marijani Seifert

Tanjug
Pronađeno tijelo u Savi ne pripada Marijani Seifert

SPLIT - Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifer, pobjednice prvog srpskog rijalitija Veliki brat, demantovao je da je tijelo njegove ćerke pronađeno u rijeci Savi u nedjelju.

On je za splitsku Slobodnu Dalmaciju rekao da su u prvih mah svi pomislili da je u Savi pronađeno tijelo njegove ćerke Marijane, ali nije, riječ je o ženskoj osobi starije dobi.

Policija je u nedelju saopštila da je u koritu Save na području Svibovskog kod Rugvice pronašla žensko telo.

''Kad smo čuli da je u Savi pronađeno telo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se bledo pogledali i pretrnuli. Cela protekla noć za nas je bila neizvesna, nismo oka sklopili. Spremali smo se da idemo u Zagreb na identifikaciju tela, međutim danas su nas nazvali iz policije i kazali da to nije naša Marijana.

Riječ je o starijoj ženskoj osobi'', rekao je otac Ivo.

Marijana je nestala pre šest meseci, a na zagrebačkom savskom mostu su pronađeni njenan tašna u kojoj je bio i telefon.

"Svaki dan nam je borba i svoje smo živote posvetili traganju za istinom. Želimo da se dozna šta se točno dogodilo našoj ćerki i siguran sam da ćemo to doznati. Puno je raznih teorija i kontradiktornosti od te kobne noći kad je Marijana nestala...", rekao je Ivo.

Dodao je i da bi informacije koje ima šokirale ako bi ih izneo u javnost, ali da još nije vreme da o tome govori.

"Ne mogu dok ne prikupimo sve dokaze'''', rekao je Marijanin otac i uvjerava da supruga i on neće dozvoliti da slučaj nestanka njihove ćerke bude zaboravljen.

Na nadležne je apelovao da ne "češljaju" samo rijeku Savu, već da svoju potragu prebace i na kopno.

Marijana je nestala u aprilu ove godine i od tada joj se gubi svaki trag, a nestanak je prijavio Karlo Seifert. Inače, Maja Kovačević, Marijanina sestra je učesnica šeste sezone srpskog rijalitija Zadruga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana