Priveden Srbin u Goraždevcu

Tanjug
Priveden Srbin u Goraždevcu

GORAŽDEVAC - Takozvana kosovska policija privela je Luku Zlatičanina iz Goraždevca, tvrdeći da je razlog za privođenje narušavanje javnog reda i mira, dok porodica sumnja u to, prenosi Radio Goraždevac.

Supruga uhapšenog Nadica Zlatičanin izjavila je da se čeka odluka sudije da li će on biti kažnjen novčano ili zatvorom i dodala da su prema njoj u stanici policije bili vrlo neljubazni i da su je istjerali.

Zlatičanin je priveden juče oko 17 časova i prema posljednjim informacijama odveden je u policijsku stanicu u Peći, navodi Radio Goraždevac.

On je prije pet dana sa velikom grupom mladih iz Goraždevca bio u kafiću i tom prilikom su pjevali pjesme Baje Malog Knindže, nakon čega je u lokal došla policija.

Prema informacijama Radio Goraždevca, narednog dana policija je novčano kaznila vlasnika lokala.

-Ne bih rekla da je jedini razlog njegovog privođenja pesma i remećenje javnog reda i mira jer je od tada prošlo pet dana - rekla je Nadica Zlatičanin.

Portparol tzv. kosovske policije za region Peći, Fadil Gaši potvrdio je da je zbog narušavanja javnog reda i mira u policijsku stanicu privedena jedna osoba zbog razgovora, a iz Osnovnog javnog tužilaštva u Peći negirali su da postoji bilo kakav postupak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana