Pretučenoj Srpkinji slomljen nos

Tanjug
Foto: Kosovo onlajn

BEOGRAD - Dušanka Aleksić, koja je zajedno sa svojim suprugom pretučena u svojoj kući u Gračanici, rekla je nakon puštanja iz bolnice, da je njoj napadač polomio nos, a suprugu Draganu, koji je ostao u bolnici u Prištini, koljeno, i da je zadobio teške povrede u glavu i stomak.

Sa vidnim povredama glave, uznemirena i u strahu Aleksićeva objašnjava da je bio jedan napadač sa maskom na glavi, kao i da nije govorio ništa, već da je rukama pokazivao da želi novac, prenosi "Kosovo onlajn".

"Sinoć u 22.00 sata, Dragan je čuo nešto. Mene je uhvatio prvi san i samo sam čula kako suprug viče - `nemamo pare, nemamo pare`", ispričala je ona.

Aleksićeva je dodala da je napadač odgurnuo njenog supruga Dragana, koji je zadobio povredu koljena, naprslo je ili slomljeno.

"Dobio je jak udarac u glavu, kao i po stomaku. Ja sam videla da je imao drvenu palicu. Nije progovorio ni reč samo je rukama tražio pare. Mene je rukama odgurnuo. Mi smo stari nemamo snage, ja sam operisala karcinom dojke pre tri meseca. Meni je nos polomljen, kad splane otok moraću na operaciju", rekla je Aleksićeva.

Stariji bračni par Dragan i Dušanka Aleksić pretučeni su i opljačkani oko ponoći u svojoj porodičnoj kući u Gračanici, nakon čega su sa povredama glave hitno prebačeni na dalje zbrinjavanje u bolnicu u Prištinu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana